Personligt møbelsnedkeri med base i Birkerød

Snedkerlavet skænk med farvede linoleumsfronter

Den gode kundeoplevelse:

Som person lægger jeg stor vægt på den gode relation med mine kunder og ser alle produktioner som et samarbejde, hvor målet er at levere et godt stykke håndværk, som matcher min kundes ønsker. Jeg inviterer kunderne ind i designprocessen og tilbyder digitale målfaste arbejdstegninger, som gør det muligt at afstemme nøjagtigt, hvad der vil blive leveret.

Al kommunikation er uddybende og let tilgængelig, så alle, uanset baggrund, vil føle sig i trygge hænder. Du kan altid stille spørgsmål og løbende under produktionen kan du, hvis det ønskes, modtage en eller flere status af forløbet.
Når selve arbejdet udføres i dit hjem, så er jeg respektfuld omkring din bolig, dækker arbejdsområdet af og slutter opgaven af med en grundig slutrengøring.

 

Jeg ser det samlede forløb som fundamentet for den gode kundeoplevelse.

 

 

 

Pris og kvalitet:

Jeg er 100% reel – også når det kommer til pris og kvalitet. Jeg sætter simpelthen mine kunder først, hvilket betyder at alle prisberegninger tager udgangspunkt i kundens ønsker til den bedst tænkelige pris. Naturligvis uden at jeg går på kompromis med den høje kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at jeg leverer nøjagtigt, hvad jeg har beskrevet i dit tilbud. Ligeledes så tager jeg altid ansvar for, at jeg kun afleverer et stykke arbejde, som jeg selv er tilfreds med og kan stå inde for.

 

 

Manden bag:

Plan A snedkeri - Anders
Plan A snedkeri ejes og drives til daglig af mig, Anders Bjerg.
Jeg blev udlært møbelsnedker i 2018 og har lige siden vidst, at jeg er landet på den rette hylde.
Jeg er passioneret, serviceminded, perfektionistisk og meget grundig i mit arbejde.

 

 

Det siger kunderne:

“Anders og Plan A byggede den flotteste slagbænk til vores familie. Dialogen var god hele vejen både ift. designet hvor Anders havde gode ideer og inputs, selve udførelsen og efterfølgende. Både udførelsen og den færdige slagbænk vidner om meget kompetente håndværkere hvor grundighed, design og funktionaliteten er i top! Vi elsker vores slagbænk og vi vil klart benytte os af dem igen!! De varmeste anbefalinger herfra (omend de kommer lidt sent :-) )” // Cecilie Petersen – 5 stjerner.

 

“Anders har leveret et super flot og skarpt stykke arbejde med inddækning af vvs-rør i vores kælder. Hele vejen igennem behagelig i kontakten, overholder aftaler og er meget grundig med sit arbejde. Opgaven afslørede nogle udfordringer, som han tog på sig og løste på bedste vis. Er glad for, at vi valgte at bruge Plan A snedkeri og kan varmt anbefale dem” // Nina Løn – 5 stjerner.

 

“Vi fik lavet en indbygget seng i vores lejlighed. Planlægning, udførsel og kommunikation med Plan A har været helt i top. De er meget lyttende og kommer med rigtig gode forslag til mulige løsninger. Vi kan klart anbefale Plan A” // Charlotte Mogensen – 5 stjerner.

 

“Formidabel service og flotte skræddersyede løsninger” // Jens Hjorth-Larsen – 5 stjerner.

 

“Jeg vil til enhver tid anbefale Plan A snedkeri. De er super professionelle, har masser af gode ideer og leverer til tiden” // Line Frank Müller – 5 stjerner.