Personligt snedkeri med base i Birkerød

 

Den gode kundeoplevelse:

Som virksomhed lægger vi stor vægt på den gode relation med vores kunder og ser alle vores produktioner som et samarbejde, hvor målet er at levere et godt stykke håndværk, som matcher kundens individuelle ønsker. Vi inviterer kunderne ind i designprocessen og tilbyder digitale målfaste arbejdstegninger, som gør det muligt at afstemme nøjagtigt, hvad der vil blive leveret.

Al vores kommunikation er uddybende og let tilgængelig, så alle, uanset baggrund, vil føle sig i trygge hænder. Du kan altid stille os spørgsmål og løbende under produktionen vil du modtage en eller flere status på forløbet, så du i god tid ved, hvornår vi er klar til at montere i din bolig.
Når selve arbejdet udføres i dit hjem, så er vi respektfulde omkring din bolig, dækker arbejdsområdet af og slutter opgaven af med en grundig slutrengøring.

 

Vi ser det samlede forløb som fundamentet for den gode kundeoplevelse.

 

Pris og kvalitet:

Vi er 100% reelle – også når det kommer til pris og kvalitet. Vi sætter simpelthen vores kunder først, hvilket betyder at alle vores prisberegninger tager udgangspunkt i kundens ønsker til den bedst tænkelige pris. Naturligvis uden at vi går på kompromis med vores høje kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at vi leverer nøjagtigt, hvad vi har beskrevet i dit tilbud – og typisk lidt ekstra. Ligeledes så tager vi altid ansvar for, at vi kun afleverer et stykke arbejde, som vi selv er tilfredse med og kan stå inde for.

Når vi leverer et godt stykke håndværk, giver vores kunder en god kundeoplevelse og tager den rette pris for arbejdet, så har alle parter en god oplevelse med forløbet, hvilket d.d. udelukkende har resulteret i 5-stjernede anbefalinger.

Denne tilgang er kernen i Plan A – Anders og Andreas

 

Det siger vores kunder:

“Fantastisk service, flot håndværk og meget hyggelige snedkere. Kan varmt anbefales!” // Annie Gjerde – 5 stjerner.

 

“Vi havde fornøjelsen af at have Anders og Andreas (Plan A snedkeri) til at bygge et fantastisk børnemøbel som har givet vores børneværelse helt nyt liv. Det er komplet med soveplads, lektieplads, trappe (med opbevaring), altan, klatrevæg, lys og endda et hemmeligt rum. Vores børn er lykkelige! Engagementet og kvaliteten af det arbejde som Andres og Andreas ligger for dagen kan jeg kun beundre, der er virkelig kælet for enhver detalje. Jeg kan på det varmeste anbefale dem. De beviser i den grad hvad forskellen på en tømrer og en snedker er!” // Nete og Peter – 5 stjerner.

 

“Anders og Plan A byggede den flotteste slagbænk til vores familie. Dialogen var god hele vejen både ift. designet hvor Anders havde gode ideer og inputs, selve udførelsen og efterfølgende. Både udførelsen og den færdige slagbænk vidner om meget kompetente håndværkere hvor grundighed, design og funktionaliteten er i top! Vi elsker vores slagbænk og vi vil klart benytte os af dem igen!! De varmest anbefalinger herfra (omend de kommer lidt sent :-) )” // Cecilie Petersen – 5 stjerner.

 

“Super service minded team, der arbejder hårdt, professionelt og hurtigt for at finde den rigtige løsning!” // Christian Lunøe Gøtzsche – 5 stjerner.

 

“Anders har leveret et super flot og skarpt stykke arbejde med inddækning af vvs-rør i vores kælder. Hele vejen igennem behagelig i kontakten, overholder aftaler og er meget grundig med sit arbejde. Opgaven afslørede nogle udfordringer, som han tog på sig og løste på bedste vis. Er glad for, at vi valgte at bruge Plan A snedkeri og kan varmt anbefale dem” // Nina Løn – 5 stjerner.

 

“Andreas og Anders fra Plan A snedkeri, er virkelig nørder til fingerspidserne når det kommer til design og personlige løsninger, det er tydeligt at mærke, og det gjorde helt klart udslaget da jeg var helt på herrens mark i mit projekt klædeskab. Der var det at Andreas og Anders viste mig at man roligt kan slippe tøjlerne engang imellem og lade dem som har erfaringen og styr på tingene tage lidt over og hjælpe en sikkert på plads. En beslutning som jeg absolut ikke har fortrudt, de leverede fantastisk service, og et fantastisk produkt, samtidig med at de var gode til at holde mig i hånden hele vejen, også når jeg havde en masse dumme spørgsmål. Plan A snedkeri, får de varmeste anbefalinger herfra.” // Martin Elbke – 5 stjerner.

 

“Plan A har lavet indbygget skab og indbygget reol samt hylder og andre mindre ting til os, og jeg kan ikke anbefale dem nok. Resultatet er blevet præcis som vi håbede, det er virkelig flot arbejde. De klipper ikke en hæl og hakker en tå, nej, de var vanvittig ærekære så det skulle absolut være i orden, og vi har ikke haft den mindste lille anke med deres arbejde. Flotte, flotte produkter, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Og så er Andreas og Anders bare gennemført rare og redelige gutter” // Lars Husum – 5 stjerner.

 

“Vi fik lavet en indbygget seng i vores lejlighed. Planlægning, udførsel og kommunikation med Plan A har været helt i top. De er meget lyttende og kommer med rigtig gode forslag til mulige løsninger. Vi kan klart anbefale Plan A” // Charlotte Mogensen – 5 stjerner.

 

“Formidabel service og flotte skræddersyede løsninger” // Jens Hjorth-Larsen – 5 stjerner.

 

“Jeg vil til enhver tid anbefale PlanAsnedkeri. De er super professionelle, har masser af gode ideer og leverer til tiden” // Line Frank Müller – 5 stjerner.